LET OP! NIEUWE DATUM VOOR HET GROTE PRINSES MÁXIMA SPONSORFEEST!
In verband met de uitbraak van corona, hebben wij het sponsorfeest ten behoeve van het Prinses Máxima Centrum tot onze grote spijt moeten uitstellen naar vrijdag 2 juli 2021*.  Wij hopen van harte dat er dan weer volop en vrij gefeest kan worden in PAARD.

Heb je al een kaartje gekocht of wil je meer informatie over het opschorten van dit evenement?
Kijk dan op de website van PAARD  KLIK HIER 

*Reeds gekochte tickets voor de verplaatste editie van 3 juli 2020 zijn ook geldig!*
DISCOCLASSICSHOUSESOULCLASSICSTECH HOUSE18+

Carpe Diem! Het grote Maxima Kinderziekenhuis sponsorfeest

Carpe Diem!

Kom feesten voor het grote Het Grote Máxima Kinderziekenhuis sponsorfeest. 

2 zalen, 2 muziekstijlen, 1 doel: alle opbrengsten naar Prinses Máxima Centrum

Carpe Diempolis organiseert een groot sponsorfeest op 3 juli a.s. in PAARD Den Haag om alle geweldige activiteiten van Het Máxima Kinderziekenhuis te ondersteunen. Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. Nog steeds overlijdt één op de vier kinderen met kanker aan deze ziekte. Daarom namen ouders en zorgprofessionals meer dan tien jaar geleden het initiatief voor één nationaal kinderoncologisch centrum. Dat initiatief is uitgemond in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Een uniek centrum waar alle hoog complexe zorg en research voor kinderen met kanker bij elkaar komt.

Boek nu een ticket en steun door te dansen!!!

Klik hier voor de tickets