Een claim indienen

Diagnose kanker

Je hebt de diagnose kanker gekregen en wilt een claim indienen. In deze moeilijke tijd willen wij het indienen en behandelen van een claim zo gemakkelijk mogelijk voor je maken.

Wat te doen?

Om je claim in behandeling te kunnen nemen hebben wij twee documenten van je nodig.

  1. Pathologisch rapport. Jouw huisarts kan jou een kopie geven, je huisarts is verplicht dat te geven. Download hier de standaardbrief die je aan je huisarts kunt overhandigen.
  2. Claimoverzicht. Dit is een overzicht van jouw declaraties bij je zorgverzekeraar over de laatste 18 maanden.

Indienen en daarna

Beide documenten of foto’s van beide documenten kun je hier uploaden of je kunt ze mailen naar medisch@carpediempolis.nl.

Nadat wij beide documenten hebben ontvangen, zal onze medische dienst je claim in behandeling nemen. Indien wij geen verdere informatie van je nodig hebben, kunnen wij de claim binnen 5 werkdagen afhandelen. De medische dienst zal contact opnemen in het geval er nog gegevens ontbreken. Zodra de claim is goedgekeurd keren wij het verzekerd bedrag direct uit.

Dekking

De Carpe Diempolis dekt alle vormen kwaadaardige kanker. Kanker wordt gekenmerkt door ongecontroleerde groei en uitzaaiing van kwaadaardige cellen die in verschillende weefsels doordringen. Niet gedekt zijn de voorstadia en enkele lichte vormen van kanker. Als de ziekte zich verder ontwikkelt is dat uiteraard wel verzekerd.