Over ons

Carpe Diempolis is een specialist in verzekeringen die met het leven of gezondheid te maken hebben. Enkele medewerkers en aandeelhouders hebben van heel dichtbij ervaren wat de impact van kanker op een gezinsleven is. Zo verloor oprichter Sander Franken zijn vader, echtgenote Merel Franken haar oudste zoon en Milan Akavia zijn broer.

Omdat zij hebben ervaren dat deze ziekte een behoorlijke aanslag op het gezinsinkomen kan betekenen, is een verzekering ontwikkeld die uitkeert indien er bij een gezinslid kanker wordt geconstateerd.

Met de Carpe Diempolis verzeker je jezelf van een belastingvrije financiële buffer, die naar eigen inzicht kan worden besteed.

Alle medewerkers van Carpe Diempolis hopen van harte, dat het leven van patiënten en hun naasten met behulp van de Carpe Diempolis enigszins zal worden verlicht.

Waarom de Carpe Diempolis? Merel vertelt

Carpe Diempolis is een commercieel bedrijf. Achter de commerciële organisatie zitten echter mensen van vlees en bloed, met passies, idealen en een eigen historie…  Lees verder  

Dekking

De Carpe Diempolis dekt alle vormen kwaadaardige kanker. Kanker wordt gekenmerkt door ongecontroleerde groei en uitzaaiing van kwaadaardige cellen die in verschillende weefsels doordringen. Niet gedekt zijn de voorstadia en enkele lichte vormen van kanker. Als de ziekte zich verder ontwikkelt is dat uiteraard wel verzekerd.